Mariska Vonk, verloskundige, echoscopiste:

Mijn naam is Mariska Vonk en ik ben afgestudeerd als verloskundige in 2005. Van kleins af aan heb ik al verloskundige willen worden. Na een aantal jaren als waarneemster te hebben gewerkt, kreeg ik steeds meer behoefte om mijn grootste droom achterna te gaan: het opzetten van een eigen verloskundigenpraktijk. Als verloskundige vind ik het belangrijk om zorg op maat te kunnen bieden. Daarom ben ik naast verloskundige ook echoscopiste en draagdoekconsulente. Doordat ik persoonlijke begeleiding kan bieden ontstaat er een goede vertrouwensband onderling. Ik vind het een eer om mensen te mogen begeleiden in deze bijzondere levenservaring, want zeg nou zelf, een kind krijgen is en blijft toch een wonder…

Ariëtte Prins-de Boer, verloskundige:

Mijn naam is Ariëtte Prins-de Boer en sinds juni 2018 kunnen jullie mij als verloskundige tegenkomen in deze praktijk. Ik ben geboren op de Veluwe, maar sinds kort woon ik in Utrecht. Mijn hele leven heb ik al veel van de verloskunde meegekregen doordat mijn eigen moeder verloskundige was. Het verbaasde dan ook niet veel mensen dat ik in 2013 ook besloot verloskundige te worden! Ik kijk ernaar uit om zorg te mogen leveren in deze kleinschalige praktijk, waar tijd en aandacht voor de cliënten belangrijk is zodat ik jullie echt persoonlijk leer kennen en kan begeleiden. In mijn vrije tijd ben ik gek op reizen, lees ik graag een goed boek en kan ik veel genieten van ontspannen tijd doorbrengen met mijn man, familie en vrienden.

Silvana de Graaff, verloskundige:  info volgt zsm

Achterwacht:

Wanneer er een achterwacht nodig is staan zijn wij als collega’s eerste contactpersoon voor elkaar. Indien een van ons onverhoopt niet kan hebben wij een achterwachtregeling met Verloskundigenpraktijk Maarssenbroek, het UVC Utrecht en verschillende waarneemsters binnen de regio. Zij kunnen de hulp bieden die nodig is, waarna wij zo snel mogelijk de zorg weer over zullen nemen. Zo blijft continue bewaking van moeder en kind gewaarborgd.