Leuk dat je er bent

Team

Wie wij zijn

Wij zijn Ariëtte, Mariska en Silvana. Wij zullen jullie 9 maanden lang gaan begeleiden. Voor jullie een spannende periode waarin wij het belangrijk vinden dat jullie de begeleiding ervaren die bij jullie past en waar jullie met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Voel je vrij om alles te vragen en te zeggen en dan hopen we samen met jullie het mooiste te mogen ontvangen wat er is: jullie kindje.

Mariska Vonk

Verloskundige
Echoscopiste

“Speciaal voor jou en je wonder”

Mijn naam is Mariska Vonk en in 2005 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Iets wat ik van kleins af aan altijd al heb willen worden. Na mijn afstuderen heb ik als waarneemster op verschillende plekken in Nederland gewerkt. Dit waren grote praktijken waarin ik het persoonlijk contact met mijn cliënten miste. Ik kreeg steeds meer behoefte om mijn grootste droom na te jagen: het opzetten van een eigen kleinschalige verloskundigenpraktijk waarin de wensen en behoeften van cliënten voorop moesten staan. In 2008 heb ik van deze droom werkelijkheid gemaakt en ben ik maar wat trots dat ik nu met twee geweldige collega’s deze droom verder mag leven.

Silvana de Graaff

Verloskundige

“Bij ons kun je altijd terecht”

Ik ben Silvana de Graaff en sinds 2021 waarneemster bij het Wonder. Sommigen van jullie hebben me wellicht in 2017 gezien toen ik het zwangerschapsverlof van Mariska waarnam. Af en toe werk ik nog in een ziekenhuis op de verloskamers en ik neem waar voor andere praktijken. Ik wilde als 8 jarig meisje verloskundige worden en wist het zeker toen ik op mijn 15e voor het eerst een geboorte zag. Ik vind het ontzettend bijzonder dat ik mensen mag begeleiden in de weg naar het ouderschap. Eventuele broertjes en/of zusjes betrek ik graag bij de komst van de baby. De kleinschaligheid van de praktijk vind ik erg fijn en hoop hier samen met mijn collega’s een veilige, vertrouwde plek te creëren waar je te allen tijde terecht kunt. 

Ariëtte Prins-de Boer

Verloskundige

“Aandacht en tijd voor jou”

Mijn naam is Ariëtte Prins-de Boer en sinds 2018 ben ik waarneemster in deze praktijk. Ik ben geboren op de Veluwe, maar woon nu samen met mijn man in Utrecht. Mijn hele leven heb ik al veel van de verloskunde meegekregen doordat mijn eigen moeder verloskundige was. Het verbaasde dan ook niet veel mensen dat ik ook besloot verloskundige te worden! Ik waardeer het om zorg te mogen leveren in een kleinschalige praktijk, waar tijd en aandacht voor de cliënten belangrijk is zodat ik jullie echt persoonlijk leer kennen en kan begeleiden. 

Achterwacht

Voor jou

Achterwacht

Wanneer er achterwacht nodig is, zijn wij dit in eerste instantie voor elkaar. Daarnaast hebben wij een achterwachtregeling met meerdere praktijken in de regio.